Honlap kereskedőknek! Kérem regisztráljon, vagy kérjen ajánlatot: info@hirschbio.com Lakossági értékesítés:https://www.hirschbio.eu/
A nagykereskedelmi nettó árak a bejelentkezést követően láthatóak!

klumpa SC1500 fehér 35-48 (ISO 20347 OB,E,SRC)

Leírás

 

keresztlogo

Ezt a terméket Önnek fejlesztettük ki!
Hogy megelőzze azokat a kellemetlenségeket, amelyek a lábfejnek , a lábnak (bőrkeményedés , dagadt láb) , valamint a hátnak (keringési zavarok,”ólomláb érzés”, hátfájás) problémát okozhatnak.
Az anyagösszetétel, a nagyfokú kopásállóság, a bőr felsőrész, és a többféle anatomikus talpbélés biztosítja a termék állandó minőségét, az Ön komfortját, az Ön egészségére gyakorolt jó hatását.

A “HIRSCH BIO” termékek a láb teljes kényelmét szolgálják! 

A puha anyagú talp rugalmassá teszi a láb talajjal való érintkezését, tompítja a járás során ébredö rezgések ízületekre gyakorolt káros hatását.

Az anatomikus talpbetét növeli a járófelületet.

A talp könnyü és hajlékony, nagy felületen tapad a talajhoz,csúszásgátlóval ellátott, így biztonságérzetet ad, valamint nagy kopásállósággal rendelkezik.

A talp kialakításaaz emberi láb felépítéséhez, a talp boltozatához igazodik, így biztosítja az egészséges, -a terheléshez igazodó alátámasztást.

Javítja a vérkeringést így használatával megelözhetö a lábdagadás,a rossz testtartás által okozott hát- és derékfájdalom.

 

A termékek többféle béléssel készülnek, így minden vásárló megtalálhatja az igényeinek és egészségügyi állapotának megfelelö terméket. 

-a puha, szivacsozott, antibakteriális fussbett bélés megakadályozza lábizzadást, a tyúkszem-képzödést, illetve a már beteg lábnak egész napos kényelmet biztosít, 

-a valódi parafa bélés anatomikus kiképzése mellett csökkenti a lábizzadást,

– masszírozós talpbélés a talp reflexológiailag fontos, élettani hatású pontjait masszírozza, így fejti ki gyógyító hatását,

– bör bélés a mindennapi viseletben az egészséges lábnak komfortot biztosít.
Az összetevök nagyfokú kopásállósága, a felsö rész és a bélés természetes bör összetevöi biztosítják a termék tartósságát.

hirschbiokeresztekkel1

További információk

Szín

Méret

, , , , , , , , , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.